دوره 7، شماره 4 - ( مجله کنترل، جلد 7، شماره 4، زمستان 1392 )                   جلد 7 شماره 4,1392 صفحات 62-53 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشگاه تهران
چکیده:   (8484 مشاهده)
در این مقاله یک روش طبقه بندی تغییر یافته بر مبنای روش های طبقه بندی بر اساس چگالی برای طبقه بندی تاخوردگی پروتئین ها ارائه شده است که این روش در برابر وجود نویز مقاوم بوده و از سرعت بالایی برخوردار خواهد بود. طبقه بندی پروتئین ها بمنظور پیش بینی عملکرد آنها و شناسایی خواص پروتئین ها یکی از مسائل بزرگ در حوزه طبقه بندی است. با توجه به پیشرفت علم و دستگاه های توالی یابی پروتئین های بسیاری کشف شده اند که نیازمند یک سیستم طبقه بندی خودکار هستند. این مقاله روش طبقه بندی خودکاری را برای طبقه بندی پروتئین ها براساس تاخوردگی و اطلاعات مستخرج از توالی ارائه خواهد نمود. همچنین در این مقاله از روش ترکیب اطلاعات فازی برای ترکیب اطلاعات طبقه بندی کننده ها جهت افزایش قطعیت عمل طبقه بندی استفاده شده است
متن کامل [PDF 1132 kb]   (4410 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/12/7 | پذیرش: 1393/12/7 | انتشار: 1393/12/7

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.