[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام ::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
اشتراک نشریه::
::
پایگاه های نمایه نشریه

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: مقررات ارسال و پذیرش مقاله ::
مجله کنترل، به شرط رعایت اصول زیر مقاله­ های ارسالی را جهت چاپ در مجله کنترل داوری می­ نماید:

1-    مقاله، کار اصیل پژوهشی نویسنده / نویسندگان است.

2-  هیچ بخشی از مقاله برگرفته شده کامل (کپی) از انتشارات پیشین نیست و در صورت استفاده از مراجع دیگر، اصول اخلاقی نگارش به آن­ها استفاده شده است.

3- مقاله برای مجله دیگری جهت داوری ارسال نشده است.

4-  نتایج کلیدی مقاله به زبان دیگری انتشار نیافته است.

5-  نویسنده متعهد می­شود که تمام نتایج ارایه شده در مقاله درست و مراحل تعریف، اجرا و مستند سازی پژوهش مطابق اصول اخلاقی پژوهشی است.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان