دوره 5، شماره 1 - ( مجله کنترل، جلد 5، شماره 1، بهار 1390 )                   جلد 5 شماره 1,1390 صفحات 13-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Miranbeigi M, Jalali A A. Centralized Constrained Predictive Control on Information Coupled Supply Chain Management System. JoC 2011; 5 (1) :1-13
میران بیگی محمد، جلالی علی اکبر. کنترل‌ پیش‌بین مقید متمرکز سیستم‌ مدیریت زنجیره تامین کاملاً جفت شده‌ از دیدگاه وابستگی اطلاعاتی رده‌ها. مجله کنترل. 1390; 5 (1) :1-13

1- دانشگاه تهران
2- دانشگاه علم و صنعت ایران
سیستم مدیریت زنجیره تامین، یک شبکه از واحدها یا رده‌های تامین کالا و تولید و انبار و توزیع و خرده‌فروش همراه با تاخیرهای زمانی بزرگ می‌باشد. هدف سسیتم کنترلی، کارکردن زنجیره تامین در نقطه کاری بهینه یعنی برآوردن تقاضا، علیرغم تنوع تقاضای مشتری است. در این پژوهش، از یک مدل سیستم مدیریت زنجیره تامین جفت شده‌ی اطلاعاتی مبتنی بر "نظریه بازی آشامیدنی " زمان پیوسته استفاده شد و به یک مدل سیستم مدیریت زنجیره تامین زمان گسسته‌ی چندطبقه- چند رده، شامل واحدهای تامین‌کننده و تولید کننده و انبار و توزیع‌کننده و خرده‌فروشی‌ بسط داده شد. در این مدل دو نوع جریان دینامیکی در طول زنجیره تامین در نظر گرفته می‌شوند: جریان کالا از سمت تامین‌کننده به سوی مصرف‌کننده نهایی، و جریان برگشتی اطلاعات برای آگاه ساختن رده‌ها از تقاضای مشتری. با توجه به کارآیی کنترل‌کننده پیش‌بین مبتنی بر مدل در کار با این گونه سیستم‌ها که هم تاخیرهای زمانی بزرگ و هم یک ساختار دینامیکی متغیر (منتج از اغتشاش تقاضای مشتری) دارند، یک کنترل‌کننده پیش‌بین مقید متمرکز بکار گرفته شده است. همچنین برای بالابردن مقاومت سیستم در مقابل تغییرات تقاضا، یک بخش توقیف حرکت به تابع هزینه اضافه شده است.
دریافت: 1393/3/26 | پذیرش: 1393/3/26 | انتشار: 1393/3/26